RSTmedical

Röntgen in de paardenkliniek

Ook voor uw paardenkliniek hebben wij een passende oplossing in gebruikte en nieuwe röntgenapparatuur. Zowel mobiele apparatuur voor gebruik op locatie buiten de praktijk als een vaste opstelling waarbij de röntgenbuis is bevestigd aan een plafondophanging met telescopische arm of een verrijdbare verticaal kolom.
 
Wat betreft gebruikte apparatuur leveren wij bijvoorbeeld een jong gebruikt Philips of SIemens systeem afkomstig uit humane ziekenhuizen. Deze systemen kunnen afgestemd worden op uw specifieke situatie en wensen, bijvoorbeeld door het gebruik van nieuwe componenten zoals röntgenbuis of hoogspanningsgenerator.
 
Daarnaast leveren wij ook, speciaal voor een paardenkliniek ontwikkelde, nieuwe plafond- en kolomstatieven.
 

Dongmun mobiele röntgenapparatuur

RSTmedical levert ook een compleet programma compacte en mobiele oplossingen.  De Dongmun röntgensystemen kunnen in een verrijdbaar statief worden geplaatst. 
 
De handzame, direct op het lichtnet aan te sluiten, De systemen zijn leverbaar in drie typen: met een verschillend maximaal stroombereik van 20,35 of 60 mA.  De hoogspanning is instelbaar tussen 40 en 100 kV met  stappen van 1 kV.
De  Dongmun PXP-20BT is een 20 mA batterij gevoed röntgensysteem. Dit compacte en lichte systeem stelt u in staat zonder aansluiting op de netspanning of tussentijds bijladen snel ruim 250 opnamen te maken.
 
Wilt u meer informatie hebben over onze mobiele producten neem dan contact met ons op  via de contact pagina in de linker kolom 
 

Control-X ZooMax Equine Plafondstatief

Control-X levert een met dubbel plafondstatief uitgevoerd systeem dat u in staat stelt op stralingsverantwoorde manier alle denkbare opnamen te maken.
Het systeem is uitgevoerd met twee op geleide rails geplaatste ophangingen voor buis en detector/cassette.
Met de krachtige 80 kiloWatt röntgengenerator is het mogelijk opnamen te maken met een grote film-focus afstand en korte opnametijd.
Het universele systeem is geschikt voor elke CR cassette of detector.
 
 Voor een uitgebreide brochure over het ZooMax Equine systeem klikt u op de link Equine.
 
 
 
 

 

 

Printen

Copyright RSTmedical - De Scheper 258, 5688HP Oirschot - telefoon 0499 325989