RSTmedical

 praktijk voor Gezelschapsdieren

Voor de praktijk voor kleine huisdieren.met een (zeer) beperkt aantal röntgenverrichtingen leveren wij, afhankelijk van uw budget en wensen, diverse compacte oplossingen.
Als dealer van de merken Dongmun, Arcom  en Control-X kunnen wij u een scala aan oplossingen aanbieden. Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende systemen.
 
Wij informeren u graag vrijblijvend over de voor- en nadelen van de verschillende oplossingen, zodat u een goede afweging kunt maken welk systeem voor u de beste prijs-prestatieverhouding geeft.
 
 

COMPACTE MObiele röntgenapparatuur voor de kleine praktijk

RSTmedical levert ook compacte en mobiele röntgenoplossingen. Het Dongmun röntgensysteem kan zowel in vaste als mobiele statieven worden gebruikt.
 
De handzame Dongmun DIG-360 is direct op het lichtnet aan te sluiten en levert een buisstroom van maximaal 35 mA. Het complete systeem heeft een gewicht van slechts 12,5 kg. 
De apparatuur is ook leverbaar als DIG-610, een variant die een buisstroom van 60 mA kan leveren. Verder is er de DIG-1100 met een maximale buisstroom van 100 mA en een hoogspanning van 110 kV.
 
Aan veel kleine(re) GD praktijken leveren wij de Dongmun buis in combinatie met een vaste röntgentafel met vrij beweegbaar zwemmend tafelblad. Samen met een digitaal CR systeem beschikt u voor een hoog kwalitatief compleet digitaal röntgentoestel voor een prima prijs-kwaliteit verhouding.
 
 

Control-X Zoomax röntgenapparatuur

Het Control-X ZooMax conventionel röntgensysteem is geschikt voor alle merken en typen filmcassettes tot 43x43 cm. Uw huidige ontwikkelapparatuur  is dus nog steeds prima te gebruiken. 
Indien u echter wilt overstappen naar digitale CR processing (Computed Radiography) is dit natuurlijk ook mogelijk. Ook hier geldt dat vrijwel alle gebruikelijke merken en typen CR cassettes op het Simply systeem te gebruiken zijn.
Wij kunnen u ook het Konica Minolta Regius Sigma CR systeem aanbieden. Hiermee is het natte filmontwikkelproces overbodig geworden. De opnamen worden nog wel op een cassette gemaakt, maar kunnen met een elektronische reader binnen 30 seconden worden uitgelezen. 
Wilt u de beelden direct beschikbaar hebben zonder cassettes te wisselen dan kunt u gebruik maken van een direct digitaal (DR - Direct Radiography) flatpanel detector. Door de snelle digitale processing zijn de beelden binnen enkele seconden na het beëindigen van de opname al beschikbaar.
 
Indien u eerst nog met natte film wilt werken is dat natuurlijk ook mogelijk. Het conventionele systeem is later eventueel altijd eenvoudig te upgraden naar CR of DR.
 
Het ZooMax programma bevat systemen met geïntegreerde röntgen/behandeltafel als statieven en een buisophanging aan verticale kolom of met een praktische plafondophanging. Het stelt u in staat ook efficiënt onder een hoek te kunnen inschieten voor oblique opnamen.

De Control-X systemen beschikken over krachtige röntgengeneratoren die zowel in een  230V als een 380 volt aansluiting leverbaar zijn.

Voor een overzichtelijke Control-X ZooMax brochure klikt u hier op ZooMax . De weergegeven systemen in de brochure laten maar een deel van het brede scala ZooMax producten zien.

 

Printen

Copyright RSTmedical - De Scheper 258, 5688HP Oirschot - telefoon 0499 325989