RSTmedical

DiGITALE Röntgen

Alle door ons geleverde röntgensystemen zijn prima te gebruiken in combinatie met alle merken en typen (natte) film ontwikkel apparatuur.
Indien u echter liever digitaal wilt werken kunnen wij u daarbij ook ondersteunen. Afhankelijk van uw wensen zijn er twee digitale rontgensystemen beschikbaar: CR (Computed Radiography) en DR (Direct Radiography)
 

CR systemen

Bij CR systemen wordt gebruik gemaakt van een speciale röntgencassette welke na het maken van de opname in een reader digitaal wordt uitgelezen, De reader zorgt evroov dat de röntgengevoelige plaat volautomatisch wordt uitgelezen, schoongemaakt en weer wordt teruggeplaatst in de cassette. De cassette is daarna dierct weer gereed voor gebruik.
Met onze partner SCIL kunnen wij u twee typen Konica Minolta CR systemen aanbieden: het tafelmodel Regius Sigma dat binnen 45 seconden het rôntgenbeeld beschikbaar heeft of het snellere model Regius 110S, met een uitleessnelheid van slechts 30 seconden.
Beide systemen beschikken over het ImagePilot acquisitie en bekijksoftware pakket waarmee de verkregen beelden verder kunnen worden bewerkt, gearchiveerd of geëxporteerd.
Voor meer informatie over de Regius CR systemen klikt u op de link Konica Minolta Regius CR.
 

DR - direct digtaal

Met een DR systeem  is het röntgenbeeld al binnen enkele seconden na het maken van de opname op de monitor beschikbaar. Er hoeft dus geen cassette te worden uitgelezen.
Met het Konica Minolta draadloze Aero DR systeem heeft u een lichte en handzame detector die ook mobiel te gebruiken is, bijvoorbeeld in een kliniek voor paarden. De detector kan ook ingebouwd worden in een vast opgestelde apparatuur.
 
Uiteraard zijn de systemen van Control-X ook leverbaar met een direct digitale DR detector. Groot voordeel hierbij is dat de opnamen parameters via de bedienings- en acquistie monitor zijn in te stellen. Deze parameter worden later automatisch in de opname geplaatst.
Een brochure over digitale oplossingen van Control-X vindt u via de link Control-X ZooMax. De brochure toont slechts een deel van het leveringsprogramma; wij informeren u graag over het gehele assortiment.
 

 

 

 
 

 

Printen

Copyright RSTmedical - De Scheper 258, 5688HP Oirschot - telefoon 0499 325989