RSTmedical

levering van röntgenapparatuur en componenten

Naast het aanbieden van diensten op het gebied van stralinghygiène en het leveren van technische service op uw huidige apparatuur kunnen wij u ook nieuwe en gebruikte apparatuur leveren.

Elke praktijk of onderzoekscentrum is anders. Vrijwel iedere gebruiker heeft zijn eigen wensen wat betreft indeling en gebruik van de apparatuur. Wij helpen uw wensen om te zetten in een optimale, op uw situatie afgestemde, oplossing.

Of het om apparatuur gaat dat opgebouwd wordt met gebruikte of nieuwe componenten of om (digitale) aanvullingen op uw huidige apparatuur, bij RSTmedical bent u op het juiste adres.

 

Ook bij vervanging van componenten, zoals een röntgenbuis, hoogspanningsgenerator of monitor kunnen wij u ondersteunen. Wij leveren zowel gebruikte als nieuwe componenten. Alle nieuwe componenten betrekken wij van gerenomeerde leveranciers.

 

 

 


 

levering van NIEUWE röntgenapparatuur voor uw praktijk

Naast gebruikte apparatuur leveren wij ook een compleet programma nieuwe systemen. Wij zijn onder andere dealer van de merken Control-X Medical, Arcom en Dongmun. Deze merken vertegenwoordigen een volledig  programma apparatuur.

Door de interessante prijs-kwaliteitverhouding kunnen wij u een betaalbaar passend conventioneel  (CR-fosfor) of direct digitaal (DR) systeem aanbieden voor vrijwel elke denkbare situatie,

 

Zowel voor een praktijk voor kleine huisdieren als voor de gespecialiseerde klinieken, zoals voor paarden.

 

 

 

 

Printen

Copyright RSTmedical - De Scheper 258, 5688HP Oirschot - telefoon 0499 325989