RSTmedical

RSTmedical - STERK IN Röntgen 

Er zijn veel zaken waarmee u bij de röntgenapparatuur in uw praktijk rekening moet houden. Zaken rondom uw vakgebied die uitermate belangrijk zijn, maar waar u liever zo min mogelijk tijd aan wilt besteden. Zoals de stralingswetgeving, de stralingsveiligheid in uw praktijk en de status van uw diagnostische apparatuur.
Met de diensten en producten van RSTmedical kunt u zich voortaan alleen te concentreren op uw specialisme: het stellen van een optimale diagnose voor uw patiënten. 

Met ruim 20 jaar ervaring in 'de röntgen' kunnen wij u een breed programma aan röntgengerelateerde producten en diensten aanbieden op het gebied van levering van röntgenapparatuur, advies stralingsbescherming en technische service voor uw diagnostische apparatuur:
 

Levering van diagnostische rontgen apparatuur en componenten

Levering van diagnostische apparatuur voor zowel de humaan medische als veterinaire instellingen.
Als dealer van de merken Control-X en Konica Minolta kunnen wij u hoge kwaliteit röntgenappratuur aanbieden.
 

ADVIES

·    Advies over de status van uw huidige apparatuur aan de hand van een beeldkwaliteitsmeting en een technische inspectie.
·    Advies bij aanschaf van zowel gebruikte als nieuwe conventionele en digitale apparatuur. Ook kunnen wij adviseren over het te gebruiken systeem voor de archivering van de digitale beelden.
·    Advies wat betreft ioniserende straling en de daarbij behorende wetgeving. Waaronder de indeling van de praktijkruimte en de geldende wettelijke eisen wat betreft de stralenbescherming
.

TECHNISCHE SERVICE

·    Merkonafhankelijk preventief en/of correctief onderhoud aan al uw röntgenapparatuur.
·    Het verzorgen van veiligheidsinspecties van de elektrische installatie.
·    Objectieve beeldkwaliteitsmetingen van uw röntgenapparatuur.

STRALINGsbescherming

·    Als geregistreerd coördinerend stralingsdeskundige (voorheen niveau 3 deskundige) kunnen wij de periodieke stralingsveiligheidsmetingen in de onderzoeksruimte en aan de erfgrens voor uw uitvoeren. Ook kunnen wij de periodieke stralingsveiligheidsinspecties van uw toestel uitvoeren.
·    Advies wat betreft ioniserende straling en de daarbij behorende wetgeving. Waaronder de indeling van uw praktijkruimte, de noodzakelijke stralenafscherming en de daarbij geldende wettelijke eisen wat betreft de stralenbescherming.
·    Het adviseren bij een stralingsvergunningaanvraag voor uw toestel. Desgewenst kunnen wij de aanvraag ook geheel voor u verzorgen.

Printen

Copyright RSTmedical - De Scheper 258, 5688HP Oirschot - telefoon 0499 325989